If you don`t speak Norwegian,
please use the Google translate so you can read my text on your language.

tirsdag 3. januar 2012

JULEDUKEN MIN


For ei tid tilbake delte Steinkjerringa historien om juleduken hennes, med oss. Syns det var så godt å lese dette - som om jeg skulle skrevet det selv. For det har seg slik at jeg har min juleduk liggende i skapet, ikke helt ferdig, men det er jammen ikke så mye innsats som skal til før jeg stolt kan legge den på bordet.


Duken kjøpte jeg på begynnelsen av 90-tallet, mens jeg ennå jobbet i blomster og brodeributikk. Med stor glød gikk jeg igang med prosjektet, men som dere skjønner holdt ikke gløden seg lenge. Etter mange år ble jeg nesten helt ferdig med den ene siden på duken - og fin ble den da....:) 
Det skal sies at jeg hadde sydd veldig lite plattsøm da jeg gikk i gang. Med andre ord hadde jeg stor tro om meg selv og mine broderiferdigheter - for det var jo ikke akkurat noe lite prosjekt jeg tok fatt på :))


Her er andre siden av duken. 
Langt fra ferdig, men nå skal jeg jammen ta den frem og sy noen sting. 
Tenk om jeg til neste år kunne legge den nyvasket og strøket på julebordet mitt.
Akk,ja...
Ann J

2 kommentarer:

  1. Vi får sette igang en intern konkurranse om hvem av oss som får duken først ferdig. Jeg tipper det blir deg! Jeg har ikke sydd så mye i jula som jeg hadde tenkt, det har gått mye i matlaging her i huset. Denne gangen har jeg ikke tenkt å legge duken i et skap på syrommet. Den skal få være i nærheten av den elektriske stol... Artig å se din duk - så veldig annerledes enn min...

    SvarSlett
  2. Tviler sterkt på at min blir ferdig...iallefall ikke med det første:) - men nå har jeg tatt den frem og lagt den ved siden av go`stolen, og i går sydde jeg faktisk noen sting.

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!