If you don`t speak Norwegian,
please use the Google translate so you can read my text on your language.

onsdag 21. mars 2012

ToalettmapperJeg syns disse lekre damene passet helt perfekt på toalettmappene. 

Mappene er sydd etter selvkomponert mønster. HER viser jeg fremgangsmåten.
Ann J

4 kommentarer:

 1. Aiai, så flotte damer. Sydde lignende jeg og i fjor, og de ble solgt tvert. Hadde planer om å sy opp flere, men tiden fløy fra meg gitt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har studert alle de flotte mapppene dine, og blit masse inspirert:))

   Slett
 2. Hei igjen. Jeg bruker ikke vatt til brødposene. Det kan du helt sikkert gjøre, men jeg synes det holdt med (minst) ett stoff som er litt stødig i forhold til quiltestoffer. Jeg skal hinte et par kolleger om det fine innlegget ditt under her om montering av genser (flott innlegg, flotte bilder!) De betaler 300 kr. pr. genser for å få den montert hos en sydame. Bra sydamen tar seg betalt, egentlig, men det blir en dyr genser, da.

  Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har brukt volumvliseline i de jeg har sydd i litt tynt stoff, og det gikk helt fint. Nå har jeg sydd ei i litt stødige stoffer, uten vatt,og de ble veldig bra.
   Setter stor ris på at du tipser kolleger om innlegget mitt, og det er flott hvis det kan hjelpe noen igang med å tørre å montere selv. Det er jo ganske mye arbeid å monter så jeg har forståelse for at det koster litt, men som du sier så blir det en dyr genser.

   Ha ei go helg - ja, for den er bare noen timer unna:)

   Slett

Takk for hyggelig hilsen!