If you don`t speak Norwegian,
please use the Google translate so you can read my text on your language.

torsdag 13. februar 2014

Bursdagskake til jubilanten


...fordi han fortjener det !

Jeg var tidlig oppe i dag for å pynte kaka som mannen min skulle ha med på jobb. 
Jeg må ærlig talt si at jeg hadde lyst å ta meg en bit før jeg sendte den fra meg. 
Fatet stod på benken når jeg kom hjem fra jobb og jeg kan love at der var ikke mange smuler på det - bare ei enkel marsipanrose.
Den ble godt mottatt, og det syns jeg var koselig :)Jeg gikk en lag tur i dag før jeg dro på jobb. Jeg måtte stoppe opp å beundre den nydelig dagen.
Tenk at vi har det slik hos oss, midt i februar.

Måtte det vare.....Ann J

6 kommentarer:

 1. Ja, tenk at så fint har vi det, og sånn har vi hatt det siden før jul. Det er bare så utrolig, især når vi vet hvordan det KAN være med "igjenføkne" veia og speilholka og sydvestkulinga og nordavind og sklett og regn og sny i skjønn forening. Takke mæ te, sei nu bære æ.
  Gratulerer med Øyvind sin 50 årsdag. Ja, æ så det i avisen og skulle sende sms, men så ble det borte.. Hils masse te jubilanten. Syr du?
  Gudrun

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg skal hilse til han :)
   Om jeg syr? Nei, ikke så mye. Har sydd to løpere etter jul men ellers har jeg ikke den store "gøtsen". Kjenner ikke at det er så mye jeg har lyst til å sy, men den følelsen har jeg hadd før. Plutselig får jeg lyst, skal du se.

   Slett
 2. Så flott kake! Jeg trodde den var kjøpt;) Kjempeflink er du, og jeg er sikker på at både mannen og arbeidskameratene satte pris på den;) Og været, -ja det er noe for seg selv. Vi har hatt vår siden i høst!

  SvarSlett
 3. Såååå nyyyyydelig pyntet kake og den smakte helt sikker perfekt også. Du er god! Vi er nå begynt å håpe at vi skal komme gjennom vinteren uten å måtte måke snø. Enn om...,,, plantene i Hagen er i alle fall i god tro :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig pyntet kake, virkelig lekker! Smakte sikkert fortreffelig også :) Så fint vær dere har i nord! Her er det snø, men grått og trist. God helg til deg og jubilanten!

  SvarSlett
 5. Tusen takk dere for så koselige ord :) Nå er jeg i gang med kakepynting igjen. VI feirer dagen med familie og venner i helga så da er det bare å hive seg rundt :) Jeg koser meg når jeg pynter kaker, men syns ikke det er så morsomt å bake bunnene.
  God helg :-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!